TNO Fysieke belasting

TNO Fysieke belasting

beoordelen, aanpakken en kennis delen

Bezoek ons op BCDN en Maintenance Next

Het Netwerk Duurzaam Fysiek Werk is dit voorjaar te vinden op twee beurzen. Wie meer wil weten over het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers, wet- en regelgeving en de beschikbare hulpmiddelen voor de aanpak van fysieke belasting kan terecht bij onze stand en onze workshops.

19 en 20 maart: Business Contact Dagen Noord (BCDN)

BCDN is het zakelijk platform van het Noorden waar ondernemers en organisaties elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. BCDN wordt gehouden in WTC Expo Leeuwarden. Test het exoskelet op onze stand en stel je vragen over veilig en gezond werken. Op 19 en 20 maart geven we een presentatie over het beperken van verzuimkosten door veilig en gezond werken.

Bezoek onze stand: nummer 4047
Aanmelden voor BCDN kan gratis met deze link
Naar de website bcdn.nl

Banner BCDN 2019

 

9, 10 en 11 april: Maintenance Next

Maintenance Next is de vakbeurs en netwerkplatform binnen de branche van industrieel onderhoud. Kennis en innovaties binnen de onderhoudsbranche worden hier gedeeld. Maintenance Next wordt gehouden in Ahoy Rotterdam. Je vindt onze stand op nummer 4.209. We geven op 10 april twee presentaties: één over het voorkomen van verzuimkosten door veilig en gezond werken en één over beroepsziekten, maatregelen en gedrag. Bij je inschrijving kun je je aanmelden voor de sessies.

Aanmelden voor Maintenance Next kan gratis met deze link.
Naar de website maintenancenext.nl

Banner Maintenance Next 2019