TNO Fysieke belasting

TNO Fysieke belasting

beoordelen, aanpakken en kennis delen

Save the date: 29 oktober Landelijke Dag Netwerk Duurzaam Fysiek Werk 2019

Houd dinsdag 29 oktober 2019 vrij want dan strijkt het Netwerk Duurzaam Fysiek Werk neer in Born (Limburg) bij VDL Nedcar voor de 6e Landelijke Dag!

VDL Nedcar is de enige grote autofabriek van Nederland en produceert jaarlijks zo’n 240.000 personenauto’s. Dagelijks bezig met het toepassen en ontwikkelen van de allernieuwste technische mogelijkheden en als familiebedrijf van oudsher sterk betrokken bij de werk- en leefomgeving. VDL Groep ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid als een integraal onderdeel van haar ondernemingsbeleid. Dit betekent dat MVO-aspecten worden meegenomen in de besluitvorming rond medewerkers, producten & productieprocessen en maatschappij.

Dat maakt VDL Nedcar een prachtig praktijkvoorbeeld van duurzaam fysiek werk. Zoals gebruikelijk staat het ‘kijkje in de keuken’ door middel van een rondleiding op het programma. Naast VDL Nedcar delen ook enkele andere organisaties hun aanpak en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over praktijkervaringen, kansen en uitdagingen.

Direct naar het programma en aanmeldformulier

Op de hoogte blijven? Houd dan onze nieuwsbrief en LinkedIn pagina in de gaten!